> Design

Ik zou met veel passie en plezier een website voor U willen maken.Mijn vragen aan U voordat ik begin met bouwen

  • Welke informatie moet de site gaan bieden?
  • Wie is de doelgroep?
  • Moeten er bepaalde functies in de website zitten? Bijvoorbeeld een foto galerij, specifieke formulieren of meertaligheid?
  • Moet de bezoeker kunnen zoeken binnen de site?
  • Wat worden de kleuren van de website?

    (Tijdens het bouwen van de website kan het zijn dat er nog een aantal vragen gesteld worden.)Hoe lang het duurt

Hoe lang het duurt om een website te bouwen hangt af van meerdere aspecten. Voor een standaard website heb ik tussen de 2 à 3 weken nodig. Gaat het om een website met veel bijzondere functies en is het dus een redelijk gecompliceerde website dan heb ik hier ongeveer 4 weken voor nodig.

(In geval van drukte kunnen de tijden afwijken.)Kosten en betalingsregeling

U kunt een website door mij laten bouwen speciaal voor U, Uw bedrijf, organisatie, stichting enzovoorts.

Voor het bouwen van een standaard website betaalt U €399. Voor het bouwen van een website met veel bijzondere functies en dus een redelijk gecompliceerde website betaalt U tussen de €399 en €599. Dit bedrag wordt in overleg met U bepaald.

Als U een website door mij wilt laten bouwen, stuur ik U eerst de vragen die ik aan U heb. Aan de hand hiervan wordt de prijs bepaald. Bij een standaard website wordt een vaste prijs gehanteerd. Gaat het om een gecompliceerde website dan bepaal ik in overleg met U het bedrag. Dan stuur stuur ik U een vrijblijvende offerte. De verdere verloop wordt hierna duidelijk aan U uitgelegd via de mail.